Jegyvásárlás

Program


Zeneünnep - Pop, swing, klezmer - Szűcs Gabi, Falusi Mariann és Váczi Eszter közös koncertje

Zeneünnep - Pop, swing, klezmer - Szűcs Gabi, Falusi Mariann és Váczi Eszter közös koncertje

A Zsimü történetében először áll közösen színpadra Falusi Mariann, Szűcs Gabi, Váczi Eszter és vendégük, a Budapest Klezmer Band alapító énekese, Jávori Ferenc „Fegya”.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 1. szombat, 19:00

Igazi gálakoncert ígérkezik, ahol a nőiséget ünneplő három díva és vendégük a zene szeretetét, a műfajokon átívelő közös nyelvet ünneplik. Stílusok és dalok közötti utazás, ahol a számukra legkedvesebb és a közönség számára biztosan ismert dalokat éneklik, közös utazásra hívva a hallgatóságot a klezmer, pop, swing és soul világában.

 

Ajánlatunk


A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg a világhírű zeneszerző munkásságának minden szegletéből hasító Romance című koreográfiáját, tisztelegve ezzel a magyar zenetudós, zeneoktató és népzenekutató előtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!