Jegyvásárlás

Program


Zenés foglalkozás Znamenák Rita vezetésével

Zenés foglalkozás Znamenák Rita vezetésével

Interaktív zenés foglalkozással, hangszerbemutatóval, játékokkal, tánccal és énekekkel várjuk a gyermekeket és szüleiket! 10:00 órától az óvódások számára tartunk foglalkozást a MOMKult kupolatermében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 4. szombat, 10:00

Zenés foglalkozás Znamenák Rita vezetésével
óvodás korosztály számára (3-6 év)

A kisebbekkel 10:00 órától Znamenák Rita zongora tanár és zenés foglalkozás vezető magyar gyermekdalokat, illetve népdalokat énekel. Az interaktív foglalkozáson különböző hangszerekkel ismerkedhetnek meg (pl. fuvola, furulya, citera, dob vagy akár metalofon, triangulum vagy doromb). Közös táncolás, zenélés, és körjátékok várják a gyerekeket és szüleiket!

A foglalkozás végén a gyerekek szabadon játszhatnak a ritmushangszerekkel, illetve kipróbálhatják a citerát és a gitárt is.

A program az Ars Sacra Fesztivál keretei között valósul meg.

Ajánlatunk


A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!