Jegyvásárlás

Program


Vintage Dolls – Hungarian Jukebox

Vintage Dolls – Hungarian Jukebox

A Vintage Dolls zenekar 2017 tavaszán alakult meg az 1930-as és ‘40-es évek népszerű vokál trióinak mintájára. Az autentikus énekes trió sztárvendége a MOMKultban Micheller Myrtill a magyar zenei élet elismert jazz énekesnője.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 9. szombat, 20:00

A Hungarian Jukebox műsor gerincét a korszak nagy magyar előadóinak slágerei adják, melyek a Vintage Dolls-ra jellemző háromszólamú vokál hangszerelésben kapnak új formát. A produkció az autentikus hangzáson túl, a pontosan kidolgozott megjelenésnek, koreográfiának és műsorszerkesztésnek köszönhetően, komplex zenei és színházi élményt nyújt közönsége számára. Felidézi a régi fekete-fehér filmek vidám hangulatát, ikonikus ruháit és frizuráit. A koncert a Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zrt. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

Sztárvendég: Micheller Myrtill

Zenekar tagjai:

Munkácsy Eszter, Nagy Lili, Szász Ágnes- ének
Micheller Myrtill – ének
Bögöthy Ádám- nagybőgő
Szabó Illés- gitár
Benedek Áron- trombita
Tálas Áron- zongora
Csízi László- dob

Hangszerelés: Szabó Illés
Vokál átiratok: Munkácsy Eszter

Ajánlatunk


Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg a világhírű zeneszerző munkásságának minden szegletéből hasító Romance című koreográfiáját, tisztelegve ezzel a magyar zenetudós, zeneoktató és népzenekutató előtt.

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!