Jegyvásárlás

Program


Urban Verbunk: Elemek tánca
6

Urban Verbunk: Elemek tánca

ELEMEK TÁNCA című különleges műsorunkban egyszerre van jelen tűz és víz, föld és levegő ugyanazon a színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 7. csütörtök, 19:00

ELEMEK TÁNCA
Urban Verbunk Társulat

Az Urban Verbunk Társulat művészeti igazgatói, Moussa Ahmed és Tóth Judit a New York Lincoln Center színpadától, a Riói Olimpián kersztül egészen Károly Herceg 70. születésnapjáig képviseltük már a magyar kultúrát.

ELEMEK  TÁNCA című különleges műsorunkban egyszerre van jelen tűz és  víz, föld és  levegő ugyanazon a színpadon.

Hogyan lehetséges ez?
Egy több mint 2500 liter vízzel feltöltött medencével, lángoló padlóval és szikrázó dobverőkkel, közel 350 acélrugó feszítésében egy 40 négyzetméteres trambulinszőnyegen.

… Erdőtűz, özönvíz, légszennyezés, és ipari bányászat. A Föld kizsákmányolásának utolsó óráiban járunk, a figyelmeztető jelek egyre jobban átszövik a bolygó mindennapjait, mi mégsem foglalkozunk vele eleget….Pedig az ember e 4 elem uralta világban él, így négyféle temperamentummal és érzelmi tulajdonságokkal felruházva.

Tüzesség és higgadtság, szabadságvágy és konformitás, bátorság és félelem… minden embert különböző módon jellemző jegyek és tettek. Egyben azonban minden ember  megegyezik, hogy  senki sem  élhet e 4 elem nélkül, csakis általuk és bennük, remélve, hogy még unokáinknak is ugyanígy lesz rá lehetősége…

Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy a MOMkult épületében a maszkviselés kötelező!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a karzatra történő jegyvásárlás esetén vegyék figyelembe, hogy a széksorok közötti távolság minimum 17- maximum 24 cm.

Ajánlatunk


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.

Első részben a már ismert, Honfoglalás c. szimfonikus mű, teljes szvit V tétele hangzik el, a második részben MOBILMÁNIA és TRB dalok szimfonikus hangszereléssel.

Ajánló


A Budapest Bár szövegei és dallamai a legkülönfélébb érzelmeket hívják elő egy-egy koncert alatt. Nem lesz ez másként március 21-én…

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!