Jegyvásárlás

Program


Ünnepi Állati Zenés ABC | Bíró Eszter

Ünnepi Állati Zenés ABC | Bíró Eszter

Interaktív, élő koncert gyerekeknek és felnőtteknek, sok-sok játékkal, humorral; egy felhőtlen barangolás a betűk és a hangok világában!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 9. szombat, 11:00

Az előadók számos hangszeren adják elő a dalokat a harmonikától, gitártól a mai modern eszközökön keresztül (looper) egészen a különböző nemzetiségű (afrikai, arab, latin-amerikai, stb.) ütőhangszerekig.
 
2013 őszétől több állami általános iskola első osztályában használják a könyvet és lemezt a tananyag alternatív kiegészítéseként.
Az „Állati Zenés ABC” 2014-ben az év hazai gyerekalbuma lett, és Fonogram Magyar Zenei Díjat kapott.
Bíró Eszter 2015- ben Story Érték Díjat vehetett át, mint az év énekesnője.
 
Eszter és zenésztársai a nagyszabású koncertre külön az ünnepekhez illő, és ünnepváró dalokkal (Mikulás a megoldás, Csinglingling…) is készülnek az Állati Zenés ABC lemezekről ismert legnépszerűbb dalok mellett. A helyszínen arcfestéssel is várják a gyerekeket, illetve a művésznő a koncertet követően dedikálja Állati Zenés ABC 1. és 2. könyveit és lemezeit.
 
Közreműködik:
Bíró Eszter – ének, száncsengő, looper
Födő Sándor “Fodo” – harmonika, ütőhangszerek, metalofon
Hámori Máté – gitárok, ukulele, ütőhangszerek
és meglepetés vendégeik…

Ajánlatunk


A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!