Jegyvásárlás

Program


Újévi beharangozó - Szent Efrém Férfikar koncertje
3

Újévi beharangozó - Szent Efrém Férfikar koncertje

Idén szilveszter utóján az ország egyik legnépszerűbb vokális együttese, a Szent Efrém Férfikar a MOMKultban is bemutatja különleges újévköszöntő műsorát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 5. péntek, 21:00

Acapella svájci bicskaként a különböző népek karácsonyi énekeitől kezdve a könnyed szórakozást ígérő saját feldolgozásokig mindent felvillantanak, ami a közönség és az együttes számára emlékezetessé és felejthetetlenné tette a tavalyi évet.  Robbanjon hát a vokális konfetti, folyjanak a pezsgő harmóniák, ünnepeljük együtt az Újév első péntek alkonyát!

Időtartam: 90 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


Gryllus Vilmos - Nótás Mikulás Zenés játék

Számos teltházas külföldi koncertje után a Jazzation az Ars Sacra Fesztivál keretei között a MOMkult Színháztermében mutatja be repertoárjának legjavát, azokat a zeneműveket, amelyekben az öt énekes a zenei harmóniák megéneklésén túl a lelki harmónia megélésére is hangsúlyt fektetnek, illetve azokat a jazz és világzenei feldolgozásokat, amikben a szakralitás meghatározó szerepet tölt be.

Ajánló


A magyarázat nélkül, vagy valamilyen fájdalmas élménnyel záruló meghatározó kapcsolatok kiemelt jelentőséggel bírnak, befolyásoló erejűek lehetnek abban, ahogyan az ember…

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!