Jegyvásárlás

Program


Transcendent Waves

Transcendent Waves

Zságer Balázs új, hiánypótló live act sorozata az atmoszférikus, hallgatós zenékre fókuszál – azoknak szól, akik szeretnek elmerülni az élőben megszülető ambient szövetekben és a pszichedelikus elektronikus zenékben.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 19. péntek, 19:00

Hogyan fejleszthetjük a hallgatás képességét magunkban? Mi folyik a saját elménkben, miközben hallgatunk? Hogyan zárhatjuk ki maximális mértékben a külvilágot? Milyen élményekkel lehetünk gazdagabbak, ha elmélyülünk a hangok magával ragadó világában, amely minden pillanatunkat áthatja? - A Transcendent Waves sorozat ezekre a kérdésekre keresi a választ.A meditációs hallgatás segítségével mélyebben éljük meg az öntudat és az éberség pillanatait. A hangok gyógyító ereje hatással lehet a figyelmünkre, a kreatívitásunkra egy olyan világban, amely napról napra hangosabb lesz.
A live act szeánszra szönyegekkel, párnákkal készülünk, de nyugodtan hozzatok magatokkal jógaszönyeget, hálózsákot.

Zságer Balázs vs Garpo (Free Sequence, TDS) Live
Kalamár Ádám Live
Emcsi (Exiles) Live

Ajánlatunk


Gryllus Vilmos - Nótás Mikulás Zenés játék

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!