Jegyvásárlás

Program


Támogatói jegyek az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Táncegyesület 30 éves jubileumának alkalmából

Támogatói jegyek az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Táncegyesület 30 éves jubileumának alkalmából

Az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Táncegyesület 2022.06.18-án ünnepli a RaM Színházban (korábbi RaM Colosseum) fennállásának 30. évfordulóját egy nagyszabású jubileumi előadássorozat keretein belül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Táncegyesület 2022.06.18-án ünnepli a RaM Színházban (korábbi RaM Colosseum) fennállásának 30. évfordulóját egy nagyszabású jubileumi előadássorozat keretein belül. Minden kedves szülőt, barátot és érdeklődőt szeretettel várunk az előadásokra ezen a napon, amire a jegyeket a jegy.hu oldalán keresztül tudják megvásárolni. https://www.jegy.hu/venue/ram-szinhaz

Bérletvásárlás: https://www.jegy.hu/seasonticket/buy/225/5

Amennyiben valamely oknál fogva nem tudnak személyesen részt venni a műsorunkon, de támogatnák egyesületünk munkáját, azt hálásan köszönjük. Ezen a felületen keresztül lehetőségük van támogatói jegyeket vásárolni, amivel nagyban hozzájárulnak a Vadrózsa család szakmai munkájához. Az itt megvásárolt jegyek az előadás látogatását nem teszik lehetővé.

Ajánlatunk


A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one- man show-jával.

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!