Jegyvásárlás

Program


"Száz év szerelem" koncertszínház

"Száz év szerelem" koncertszínház

Koncertszínházi produkció két felvonásban
100 év legnépszerűbb magyar slágereivel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 10. vasárnap, 19:00

A GROUP’N’SWING ZENEKAR bemutatja
„SZÁZ ÉV SZERELEM”

Összetépett búcsúlevél a nagy háború után, békebeli vallomás, szerelmes üzenetváltás a forradalom napjaiban, küldemény a legvidámabb barakkba címezve, távirat a rendszerváltó időkből, tíz évtized rongyosra lapozott kottafüzetei.
Múltunkat idéző küldemények, nekünk kézbesítve.
A Group'n'Swing zenekar zenei körképe és korrajza a Duna–part látképeivel! Izgalmas, izgatott hajózás Buda és Pest között, ahol megidézhető, eljátszható és megélhető az elmúlt század szerelmes viaskodásainak szenvedélyes képsora! Rajongó vagy éppen hitehagyott, gyengéden odaadó, ám olykor konokul önfejű szerelmesek történetei, akiknek sorsát az elmúlt évszázad magyar históriája formálja. A zenei korszakokat pedig a század legismertebb hazai táncdalai elevenítik élővé a keringőktől, a tangón, a swingen, a rock and rollon, a discon át, a pop, a rock, a funky zenei világáig.

Koncert, amely korszakos slágerek átfogalmazásával idézi meg a mögöttünk húzódó évszázadot.

Színház, amely szerelmes történetek egymásba érő fordulataival színesíti az egymást váltó évtizedek, egymástól oly különböző kulisszáit.

Koncertszínház, amely a múló idő múlhatatlan dallamait szólaltatja meg a szerelem szólamaiban.

Író, rendező: Kovács Gábor Dénes
Zenei vezető: Romhányi Áron
Tánckar: ArTen Dance Company

Ajánlatunk


Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából 10 éves korában.

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!