Jegyvásárlás

Program


Sasi majdnem 61 koncert

Sasi majdnem 61 koncert

Sasvári Sándor 2018 szeptember 28-án lesz majdnem 61 éves, így ezen apropóból zenekarával ünnepi koncertet ad a budapesti MOM Kulturális Központban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 28. péntek, 19:00

Sasvári Sándort nem kell bemutatni, hiszen az élet több területén is jeleskedik, biztosan találkozott már vele valahol: színész, énekes, lovas és büszke családapa. Számtalan színpadon és szerepben láthattuk már Magyarországon és határon túl is. Repertoárja több száz dalt tartalmaz a legismeretebb musicalekből, világslágerekből, és saját dalaiból. 

Jézus szerepében két kiváló darabban is megmutathatta tehetségét: Jézus Krisztus Szupersztárban és a Mária Evangéliumában. 300 alkalommal játszotta Németországban Jean Valjean-t, mely szerepben a hazai közönség is láthatta. Főszerepben nem volt hiány pályfutása alatt. Mind a mai napig töretlen sikerrel, több száz alkalommal játszotta el Az Operaház Fantomja címszerepét. Csupa telt házas előadásban játszik. Szerepei többek között a Zrínyi 1566 rockmusicalben gróf Zrínyi Miklós, A Fejedelemben Bercsényi Miklós gróf, Mamma Miában Sam Carmichael, Anna Karenina előadásban Karenin, illetve korábban Vronszkij. Valamint szerepelt a Miss Saigon, Evita, Elizabeth, Sztárcsinálók musicalekben, csak hogy a legnagyobb szerepeit említsem. Igazán színes estére számíthatnak a nézők, hiszen az este főszereplőjét zenészként is láthatja a közönség, hiszen Sasvári Sándor nem csak énekel, hanem 4 hangszeren játszik is. Ezen a koncerten vendégei Sasvári Léna, Singh Viki és Makrai Pál lesznek. Ünnepeljük együtt Sasi majdnem 61 évét! Találkozunk 2018. szeptember 28-án a MOM Kulturális Központban.

Ajánlatunk


A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg a világhírű zeneszerző munkásságának minden szegletéből hasító Romance című koreográfiáját, tisztelegve ezzel a magyar zenetudós, zeneoktató és népzenekutató előtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!