Jegyvásárlás

Program


PR-Evolution Dance Company: Bíborka

PR-Evolution Dance Company: Bíborka

Az előadást kifejezetten óvodai csoportoknak szánjuk, a mese a környezettudatos életre hívja fel a gyerekek figyelmét mesés, játékos formában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 11:00

PR-Evolution Dance Company: Bíborka

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három testvér, Dorka, Borka és Bíborka. Dorka és Borka mindenből tudtak játékot csinálni, még a szanaszét dobált poharakból és palackokból is. Bíborka kedvenc játéka csak Alfréd a láma volt. A lányok álomvilág-beli kalandjain keresztül megjelenik előttünk egy amerikai préri kutya, egy lilaszínben pompázó lazac és egy cuki kolibri, valamint a környezetvédelemmel kapcsolatos gondolatok, feladatok, lehetőségek.

Táncolják: Bogáti Fanni, Kaiser Fruzsina, Rudisch Boglárka

Koreográfus: Nemes Zsófia
Jelmez: Nemes Nóra

Időtartam: 40 perc

Ajánlatunk


A jól átgondolt stílus az önismeret egyik origója.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg a világhírű zeneszerző munkásságának minden szegletéből hasító Romance című koreográfiáját, tisztelegve ezzel a magyar zenetudós, zeneoktató és népzenekutató előtt.

Ajánló


Gryllus Vilmos - Nótás Mikulás Zenés játék

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató,…

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!