Jegyvásárlás

Program


OCTOVOICE – sztárvendég: Radics Gigi és Bari Laci

OCTOVOICE – sztárvendég: Radics Gigi és Bari Laci

Az Octovoice Énekegyüttes különböző zenetörténeti korszakok és műfajok, klasszikus, jazz és könnyű zenei formák tükrében mutatja be a társas éneklés evolúcióját. A koncerten a nyolchangú vokálegyüttes kitüntetett figyelmet fordít a gospel műfaj bemutatására sztárvendégei, Radics Gigi és Bari Laci közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 19. kedd, 19:00

OCTOVOICE – sztárvendég Radics Gigi és Bari Laci

Az Octovoice programjában azt demonstrálja, hogy milyen sokarcú megnyilvánulásra képes a társas ének a reneszánsztól kezdve a swing vagy a soul zenéig. A kalandos utazás során így meglepő módon egy sorozat keretében szólalnak meg például Lassus és Otis Redding, Villaert és a Beatles, de Billy Joel vagy épp Freddie Mercury kompozíciói is.
A koncert bepillantást enged a társas éneklés kulisszatitkaiba is: játékos formában tárja föl a szólamok működését vagy az egyéni megszólalások szerepét. Az egyes zenedarabok megszólaltatása előtt kiemelt részletek, a hangzásvilág felépülése vagy különleges zenei megoldások kerülnek bemutatásra, olykor a közönség interaktív bevonásával.

A koncert második felében az Octovoice gospel kórussá alakul és sztárvendégei, Radics Gigi és Bari Laci segítségével, illetve egy hangszeres trió kíséretében valódi gospel zenét szólaltatnak meg, bemutatva a társas éneklés örömét, a gospel spiritualitását az azonos eredetű soul, illetve R’n’B műfajokból is ismerős feszes ritmusokkal és sodró dallamokkal. A hangversenyen megszólal Robert Ray 1979-ben bemutatott Gospel miséje, ami egy „klasszikus”, katolikus mise formai szerkezetét tölti meg gospel zenei tartalommal.

Sztárvendég:
Radics Gigi
Bari Laci

Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy a MOMkult épületében a maszkviselés kötelező!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a karzatra történő jegyvásárlás esetén vegyék figyelembe, hogy a széksorok közötti távolság minimum 17- maximum 24 cm.

Ajánlatunk


Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!