Jegyvásárlás

Program


OCTOVOICE – sztárvendég: Radics Gigi és Bari Laci

OCTOVOICE – sztárvendég: Radics Gigi és Bari Laci

Az Octovoice Énekegyüttes különböző zenetörténeti korszakok és műfajok, klasszikus, jazz és könnyű zenei formák tükrében mutatja be a társas éneklés evolúcióját. A koncerten a nyolchangú vokálegyüttes kitüntetett figyelmet fordít a gospel műfaj bemutatására sztárvendégei, Radics Gigi és Bari Laci közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 19. kedd, 19:00

OCTOVOICE – sztárvendég Radics Gigi és Bari Laci

Az Octovoice programjában azt demonstrálja, hogy milyen sokarcú megnyilvánulásra képes a társas ének a reneszánsztól kezdve a swing vagy a soul zenéig. A kalandos utazás során így meglepő módon egy sorozat keretében szólalnak meg például Lassus és Otis Redding, Villaert és a Beatles, de Billy Joel vagy épp Freddie Mercury kompozíciói is.
A koncert bepillantást enged a társas éneklés kulisszatitkaiba is: játékos formában tárja föl a szólamok működését vagy az egyéni megszólalások szerepét. Az egyes zenedarabok megszólaltatása előtt kiemelt részletek, a hangzásvilág felépülése vagy különleges zenei megoldások kerülnek bemutatásra, olykor a közönség interaktív bevonásával.

A koncert második felében az Octovoice gospel kórussá alakul és sztárvendégei, Radics Gigi és Bari Laci segítségével, illetve egy hangszeres trió kíséretében valódi gospel zenét szólaltatnak meg, bemutatva a társas éneklés örömét, a gospel spiritualitását az azonos eredetű soul, illetve R’n’B műfajokból is ismerős feszes ritmusokkal és sodró dallamokkal. A hangversenyen megszólal Robert Ray 1979-ben bemutatott Gospel miséje, ami egy „klasszikus”, katolikus mise formai szerkezetét tölti meg gospel zenei tartalommal.

Sztárvendég:
Radics Gigi
Bari Laci

Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy a MOMkult épületében a maszkviselés kötelező!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a karzatra történő jegyvásárlás esetén vegyék figyelembe, hogy a széksorok közötti távolság minimum 17- maximum 24 cm.

Ajánlatunk


Az első felvonásban a test és lélek kapcsolatával különböző aspektusokból foglalkozó emberekkel beszélgetünk, míg a második felvonásban a WMN alkotói és a közönség tagjai vitatják meg a témával kapcsolatos gondolataikat.

A darab ötvözi a gyermeki önfeledtséget és a néha szívbemarkoló valóságot. Ezeket az érzéseket mutatja be a Valahol Európában című musical a Városmajori Plébánia társulatának előadásában.

A Lumen Christi Gospel Kórus a “fekete gospel” zene hazai képviselője. A Kórus előadásában filmek betétdalai, tradicionális afro-amerikai spirituálék átiratai, valamint örökzöld gospel-dalok csendülnek fel.

Ajánló


Utolsó fellépésén a Gemini zenekar az igazi örömzenélésnek ígérkező koncertje során az együttes örökzöldjeit, valamint külföldi világslágereket tár a közönség…

New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az Illúzió mesterei!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!