Jegyvásárlás

Program


Nicholas Payton – Afro-Caribbean Mixtape

Nicholas Payton – Afro-Caribbean Mixtape

Nicholas Payton – Afro-Caribbean Mixtape

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 6. péntek, 19:00

Nicholas Payton, a világhírű Grammy-díjas trombitás, aki olyan zenészekkel játszott együtt, mint Roy Haynes, Clark Terry, Ray Brown új albumán, amivel Budapestre érkezik, az epikus és provokatív Afro-Caribbean Mixtape-n, a be-bopot, a swinget, a New Orleans-i örökséget, a soult, az R&B-t a hip-hopot és a különböző afrikai, közép-amerikai és karibi népzenei dialektusokat fűzi össze.

Ajánlatunk


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából 10 éves korában.

A jól átgondolt stílus az önismeret egyik origója.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!