Jegyvásárlás

Program


mozi.kert • Érkezés

mozi.kert • Érkezés

amerikai sci-fi, 2016, 16, színes, szinkronos
r.: Denis Villeneuve
Amy Adams, Jeremy Renner

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 3. szerda, 21:00

Egy feszültséggel teli sci-fi, ami nem rakétákkal és géppuskákkal érkezését, hanem nyitott füllel és szótárral várja a földönkívüliek érkezését. Egyszerre körmöt rágóan izgalmas és mélyen elgondolkodtató alkotás szeretetről, veszteségről és a kommunikáció mindent legyőző erejéről.

A MOMkultban 20 éve indult nyári szabadtéri mozivetítések eleinte egyedülállónak számítottak Budapesten; ez az egyik első helyszín volt, ahol előkerült ez a klassz műfaj. Azóta számos hely, kávézó, szórakozóhely, bevásárlóközpont, kerület is szervez hasonlókat, esetenként önálló tematikára fűzve, vagy l’art pour l’art filmválasztással; technikai újításokat, fejlesztéseket vagy infrastrukturális különlegességek is felvonultatva akár. A MOMkult az elmúlt két évtizedben megőrizte azt a spontán hangulatot, egyszerű atmoszférát, ami szerethetővé – és a tapasztalatok alapján kedveltté tette a mozis szerda estéket. A MOMkult kezdetektől fogva úgy állította össze a nyári sorozatot, hogy a lehető legtöbb műfaj helyet kapjon, hogy széles közönségigényt is kiszolgáljon: a friss közönségfilmek, a romantika, természetfilmek és vígjátékok ugyanúgy vászonra kerültek, mint esetenként művészfilmek vagy animációs filmek.

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Hatodik alkalommal ünnepel a Piano Day Budapesten.

Ajánló


Tartalmas, izgalmas előadásnak ígérkezik a KönnyedÉn, sok aha-élménnyel, felismeréssel, hogy gondos gazdái lehessünk testünknek és valóban könnyedén élhessünk.

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one- man show-jával.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!