Jegyvásárlás

Program


MOMKult Gyermekszínház | Bandart | Ann-droid - Egy robotlány csodálatos kalandjai

MOMKult Gyermekszínház | Bandart | Ann-droid - Egy robotlány csodálatos kalandjai

Pinokkió történet a XXI. századba ágyazva

 több

A különleges előadás a színházat a legújabb digitális technikákkal ötvözi. Rajzolt látványvilág, okos LED kosztüm, egy robotlabda és egy drón is színesíti ezt a csodálatos mesevilágot!

 

A 21. századi Pinokkió-átiratban Ann, a kis robotlány célja az emberré válás, ehhez pedig földön, vízen, levegőben rengeteg kaland és megpróbáltatás árán vezet az út. A robotlány eközben a legfontosabb emberi erényekkel is megismerkedik – felnőtteket és gyermekeket egyaránt magával ragadó módon. A nézők szeme láttára egy rajzfilm elevenedik meg, amiben hús-vér szereplők mozognak együtt a háttér animációval, így keltve 3D filmérzetet.

 

A történet főszereplői Alfréd, a hóbortos feltaláló és teremtménye Ann, a kíváncsi robotlány. Kettőjük kapcsolatának szépségeit és nehézségeit mutatja be a darab, miközben megismerjük Alfréd egyéb teremtményeit, Bip Bip-et, a hűséges robotlabdát és megannyi kreált, fantasztikus lényt, mint Láb-Gombát, Nyaló-Kannát és Kéz-Verőt. Kedves személyiségüknek és játékos kinézetüknek köszönhetően ezek a részben rajzolt, részben valódi lények egyenrangú szereplőkké válnak a történetben. A darabot végigkommentálja a harmadik, láthatatlan szereplő, akit Papp János mindent betöltő hangja személyesít meg. Alfréd egy feladatot ad a robot kislánynak: megtalálni és hazahozni az elveszett lényeket. Ezzel elindul a mindkettejük számára megannyi meglepetést tartogató, változatos akadályokkal telített út, amelynek hatására mindkettőjüknek változnia kell. Tanulva hibáikból, végül Alfréd és Ann  újból egymásra talál. De vajon teljesül Ann álma?

Ajánló


Al Ghaoui Hesna Prima Primissima díjas újságíró, televíziós riporter ezekre a kérdésekre keresi…

A nő misztériuma. Feltöltjük a lelkét tartalommal. Értsük meg önmagunkat és a világot!

Luiza Zan romániai énekesnő és Sárik Péter 2013 óta játszik együtt duóban. Zenéjükben…