Jegyvásárlás

Program


Masha és a medve Live

Masha és a medve Live

A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozat színpadi adaptációja Magyarországon. 2018-ban magyarul lesz látható a Masha és a Medve mese, amely most színházi mesemusicalként kerül repertoárra.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 15. vasárnap, 14:00

Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő bonyodalomba keverednek.

Ezúttal egy fantasztikus karácsonyi nyomozós kalandban találják magukat Rózival a malaccal, nyuszival, a farkas testvérekkel és egy pingvinnel. A történetben szerepel még Kétkedőssy professzor, aki mint neve is mutatja nem hisz a csodákban és varázslatban, egy jeti fiú, aki fantasztikus dolgokra képes, valamint egy meglepetés vendég, akit minden gyermek várva vár.

A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozatból készült új gyerekmusical  az eredeti meséket jegyző Animacord Animációs Stúdió segítségével, magyar alkotó gárda részvételével készül.

Ha velük tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Aki szereti az eredeti sorozat bohókás, kedves meséit az biztosan nem fog csalódni ebben mesés előadásban, amely garantált szórakozást nyújt a kicsiknek.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

Ajánló


A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one- man show-jával.

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából…

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!