Jegyvásárlás

Program


Masha és a medve Live

Masha és a medve Live

A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozat színpadi adaptációja Magyarországon. 2018-ban magyarul lesz látható a Masha és a Medve mese, amely most színházi mesemusicalként kerül repertoárra.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 15. vasárnap, 14:00

Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő bonyodalomba keverednek.

Ezúttal egy fantasztikus karácsonyi nyomozós kalandban találják magukat Rózival a malaccal, nyuszival, a farkas testvérekkel és egy pingvinnel. A történetben szerepel még Kétkedőssy professzor, aki mint neve is mutatja nem hisz a csodákban és varázslatban, egy jeti fiú, aki fantasztikus dolgokra képes, valamint egy meglepetés vendég, akit minden gyermek várva vár.

A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozatból készült új gyerekmusical  az eredeti meséket jegyző Animacord Animációs Stúdió segítségével, magyar alkotó gárda részvételével készül.

Ha velük tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Aki szereti az eredeti sorozat bohókás, kedves meséit az biztosan nem fog csalódni ebben mesés előadásban, amely garantált szórakozást nyújt a kicsiknek.

Ajánlatunk


Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg a világhírű zeneszerző munkásságának minden szegletéből hasító Romance című koreográfiáját, tisztelegve ezzel a magyar zenetudós, zeneoktató és népzenekutató előtt.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából 10 éves korában.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one- man show-jával.

A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!