Jegyvásárlás

Program


Magyar Kultúra Napja - Sebestyén Márta, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos - Tizenöt zsoltár

Magyar Kultúra Napja - Sebestyén Márta, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos - Tizenöt zsoltár

A Kaláka alapító tagjai, Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos néhány éve Sebestyén Mártával elkészítették a Tizenöt zsoltár című lemezt, melyből később film is készült.
A Zsoltárok könyve az Ószövetség 150 részből álló imádság- és énekgyűjteménye. Az évezredeket túlélő énekeket dolgozta fel a testvérpáros, akik korábban kiadták Pál apostol és A hegyi beszéd című, hasonló lemezeiket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 19:00

A zsoltárokat Sumonyi Zoltán válogatta a Bibliából és formálta újra. A zenében a zsidó és a keresztény zenei kultúra elemei egyaránt megjelennek, a Gryllus- fivérek stílusában előadva.

A zsoltárok előadásmódja megtartja a versek emelkedettségét, úgy, hogy a jelen hallgatóinak is izgalmas zenei élményt nyújt. A trió a zsoltárokat hangversenytermekben és – a műfajhoz illően – templomokban is előadta, itthon és külföldön egyaránt.

Ajánlatunk


A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából 10 éves korában.

Ajánló


Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!