Jegyvásárlás

Program


Hello, WMN! #Átélni, megélni, túlélni - A rák és ami mögötte van#

Hello, WMN! #Átélni, megélni, túlélni - A rák és ami mögötte van#

A rákbetegség mindannyiunk közös élménye. Mert nincs közösség, amelynek tagjai közül ne érintene legalább egyvalakit az ismerősén vagy a családtagján keresztül. több

Félünk a szótól, finomkodunk a megnevezésekkel, tapintatoskodunk, ha segítségnyújtásról vagy épp segítségkérésről van szó. 

Pedig semmi más nem támogatja annyira a téma, a helyzet megfelelő kezelését és feldolgozását, mint az őszinte beszélgetés, a nyílt kommunikáció, a fontos szavak és mondatok kimondása.

A rákbetegség témáját túlélőkkel, edukációs aktivistákkal és segítő szakemberekkel járjuk körbe. A moderátor szerepében ezúttal nemcsak műsorvezetői, hanem hozzátartozói minőségben is: D. Tóth Kriszta, a WMN tulajdonos-tartalomigazgatója.

Tabumentes beszélgetés életről és túlélésről, segítségkérésről és segítségnyújtásról, szembesülésről és gyógyulásról, veszteségről és tanulságokról – az áttétes mellrák világnapja apropóján. Nem csak sírunk. Nevetünk is. Mert a nevetés: gyógyít. 

 

Ahány betegség, annyi történet, ahány ember, annyi tanulási folyamat. Tartsatok velünk, és tanuljatok azoktól, akik a témát igazán jól ismerik!

Moderátor: 

D. Tóth Kriszta, a WMN alapítója

 

Beszélgetőtársak:

Balassa Gabriella mellrák túlélő

Dr. Dank Magdolna onkológus

Linder Erzsébet műugró, túlélő

Szentesi Éva író, rákellenes aktivista

Riskó Ágnes onkopszichológus

 

Támogatók:

A Hello, WMN! rendezvénysorozat fő támogatója az F&F, tematikus támogatója a Pfizer.

Az esemény designfelelőse a TorTer e-Design.

 

Ajánló


Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo…