Jegyvásárlás

Program


Hello, WMN! #Átélni, megélni, túlélni - A rák és ami mögötte van#

Hello, WMN! #Átélni, megélni, túlélni - A rák és ami mögötte van#

A rákbetegség mindannyiunk közös élménye. Mert nincs közösség, amelynek tagjai közül ne érintene legalább egyvalakit az ismerősén vagy a családtagján keresztül. több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 14. hétfő, 18:30

Félünk a szótól, finomkodunk a megnevezésekkel, tapintatoskodunk, ha segítségnyújtásról vagy épp segítségkérésről van szó. 

Pedig semmi más nem támogatja annyira a téma, a helyzet megfelelő kezelését és feldolgozását, mint az őszinte beszélgetés, a nyílt kommunikáció, a fontos szavak és mondatok kimondása.

A rákbetegség témáját túlélőkkel, edukációs aktivistákkal és segítő szakemberekkel járjuk körbe. A moderátor szerepében ezúttal nemcsak műsorvezetői, hanem hozzátartozói minőségben is: D. Tóth Kriszta, a WMN tulajdonos-tartalomigazgatója.

Tabumentes beszélgetés életről és túlélésről, segítségkérésről és segítségnyújtásról, szembesülésről és gyógyulásról, veszteségről és tanulságokról – az áttétes mellrák világnapja apropóján. Nem csak sírunk. Nevetünk is. Mert a nevetés: gyógyít. 

 

Ahány betegség, annyi történet, ahány ember, annyi tanulási folyamat. Tartsatok velünk, és tanuljatok azoktól, akik a témát igazán jól ismerik!

Moderátor: 

D. Tóth Kriszta, a WMN alapítója

 

Beszélgetőtársak:

Balassa Gabriella mellrák túlélő

Dr. Dank Magdolna onkológus

Linder Erzsébet műugró, túlélő

Szentesi Éva író, rákellenes aktivista

Riskó Ágnes onkopszichológus

 

Támogatók:

A Hello, WMN! rendezvénysorozat fő támogatója az F&F, tematikus támogatója a Pfizer.

Az esemény designfelelőse a TorTer e-Design.

 

Ajánlatunk


Gryllus Vilmos - Nótás Mikulás Zenés játék

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

Ajánló


A Lumen Christi Gospel Kórus a “fekete gospel” zene hazai képviselője. A Kórus előadásában filmek betétdalai, tradicionális afro-amerikai spirituálék átiratai,…

Micsoda? Hogy operába, én?? Na neeem. Üljek a szűk nyikorgós széken tízezerért öt órán keresztül, várva, hogy a kövér nő…

Az első felvonásban a test és lélek kapcsolatával különböző aspektusokból foglalkozó emberekkel beszélgetünk, míg a második felvonásban a WMN alkotói…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!