Jegyvásárlás

Program


Hegyvidéki Smooth Jazz Klub | Zolbert

Hegyvidéki Smooth Jazz Klub | Zolbert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 7. péntek, 19:30

A szaxofonos, zeneszerző és producer 2013-ban “Frappé” címűdalával megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klubáltal szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a 90.9 Jazzy RádióVII. Jazzy Jazz Dalversenyének fődíjasalett “Friendship” című szerzeményével, amely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járókülöndíjat is megkapta. Szintén ebben azévben zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fela világhírű, brit The Brand New Heavies előzenekaraként. 2015-ben jelent meg Onecímű debütálónagylemeze, mely a smooth jazz műfaj őshazájában az Egyesült Államokban a legendás JazzTrax rádióazév legjobb lemezeités dalaitösszefoglalóTOP 25-ös listáján a 10. helyre került fel.2016-ban megalapította saját borfesztiválját a Zolbert Jazz & Wine Fest-et, mely a neszmélyi borvidék kulturáliséletétépíti, teljesen új megközelítést behozva a hazai fesztiváléletbe. 2017-ben jelent meg második albuma az Inside Out”,melyen 12 instrumentális kompozíciómellett, helyet kapott Takács Nikolassal közös dala a “Miami Nightsis.Legújabb, 17 dalt tartalmazó,élő koncertlemeze a "Live", melyet egy 10 fős nagyzenekarral rögzített, idén március 30-án jelent meg.

A művész által képviselt zenei irányzat a populáris jazz színes palettáját idézi, a smooth jazz, a funkés a soul műfajok egyedülálló ötvözeteiként, amelyekben a szenvedélyesés pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg.A produkcióaz elmúlt 5évben több, közel 150 koncertet adott.

https://www.zolbertmusic.com/

https://www.facebook.com/zolbertmusic/

https://www.instagram.com/zolbertmusic/

https://www.youtube.com/ZolbertMusic

Ajánlatunk


Hatodik alkalommal ünnepel a Piano Day Budapesten.

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

Ajánló


A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb,…

A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one- man show-jával.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!