Jegyvásárlás

Program


György Ádám (zongora)

György Ádám (zongora)

György Ádám korunk egyik legkiválóbb zongoraművésze 2022. július 4-én a Teleki-Wattay kastélyban ad szólóestet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 4. hétfő, 19:00

György Ádám

2022. július 4. (hétfő), 19.00, Teleki-Wattay kastély, Pomáz

 

György Ádám korunk egyik legkiválóbb zongoraművésze 2022. július 4-én a Teleki-Wattay kastélyban ad szólóestet.

A New York-i Carnegie Hall rendszeres fellépője, a 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokság megnyitóján Chopin Vihar etűdjét játszotta, amit több mint 300 millióan kísértek figyelemmel a televízió képernyője előtt világszerte. A Liszt Ferenc-díjas és Steinway művész 25 évesen alapította meg saját iskoláját a György Ádám Kastélyakadémiát, ami mára a világ egyik vezető tehetséggondozó akadémiájává nőtte ki magát.

György Ádám a számára kedves klasszikus művek mellett saját, minimalista szerzeményeivel meséli el történeteit a színpadon, többmilliós követő táborával a közösségi médiában a világ legnépszerűbb klasszikus művésze. Egy igazi világsztár, akit elmondása szerint a történetmesélés a hangszerén keresztül tesz boldoggá.

A világjárvány kirobbanása előtt néhány nappal 2020 márciusában a Carnegie Hallban adott nagysikerű telt házas koncertet, így kétéves szünet után hallhatja őt újra a közönség a György Ádám Kastélyakadémia nyitókoncertjén. A műsorban saját improvizációi hallhatóak majd.

Ajánlatunk


Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

Ajánló


A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one- man show-jával.

Tartalmas, izgalmas előadásnak ígérkezik a KönnyedÉn, sok aha-élménnyel, felismeréssel, hogy gondos gazdái lehessünk testünknek és valóban könnyedén élhessünk.

Hatodik alkalommal ünnepel a Piano Day Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!