Jegyvásárlás

Program


GyerekMOM | Berg Judit – Strausz Tünde: Mesék a Tejúton túlról

GyerekMOM | Berg Judit – Strausz Tünde: Mesék a Tejúton túlról

4-10 éves korig ajánlott

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 3. vasárnap, 10:30

Képzeld el, hogy összeveszel egy barátoddal egy biciklin. Ez bármikor megtörténhet veled. Még az is, hogy dühödben ráncigálni kezded a járgányt. No de mit szólnál ahhoz, ha ezek után a bicaj se só, se beszéd, elragadna mindkettőtöket, és kilőne veletek az űrbe? Tényleg, bringáztál már a Tejúton?

 

A mese két hősével – Tücsökkel és Bojtival – pontosan ez történik. És ez csak a kezdet! Ki tudja, hová pottyannak? Talán a Tejút egyik elhagyatott zsákutcájának még elhagyatottabb bolygójára? Meglehet. Ha velük tartasz, mindenre fény derül.

 

Te is végigjárhatod a Bátrak Útját, megtudhatod, hogyan győzhető le a Nagy Homokszörny, miért szomorú a hatalmas kőember, és miért félnek a Fűszermanók a Bumfordoktól. És ha már mindezt tudod, még mindig hátra van egy különleges feladat. Meg kell oldanod Fordítottország rejtélyét. Másképp nem juthatsz haza. Márpedig haza kell jönni, mert Anya vár és különben is mindenkinek el kell mesélni mi történt Veled.

 

A báb és film – animációra épülő előadást ajánljuk minden Nagy Utazónak, Felfedezőnek és Kalandornak.

Ajánlatunk


Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg a világhírű zeneszerző munkásságának minden szegletéből hasító Romance című koreográfiáját, tisztelegve ezzel a magyar zenetudós, zeneoktató és népzenekutató előtt.

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Ajánló


Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!