Jegyvásárlás

Program


DART Premier

DART Premier

Egy este, egy premier, két előadás.
A DART DSP tagjai bemutatják legújabb darabjukat és megfűszerezik az estét novemberben debütált legelső előadásukkal.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Agua

El lehet -e táncolni a jég olvadását? Meg lehet -e jeleníteni a víz forrását mozgás által? Kifejezhető -e a víz mozgása emberi testekkel?

Az előadás térbe helyezi a víz különböző halmazállapotait és a táncban kombinálja őket.

A víz jelen van mindennapjainkban, de olykor elfelejtjük, milyen hatalmas kincs van a birtokunkban, ahogy azt is, hogy nem minden embertársunk olyan szerencsés, hogy egy mozdulatába kerüljön hozzájutni.

Értékeljük ezt a csodát!

Koreográfus: Hován Marcell

Táncosok: DART DSP résztvevői

Zene: montázs

 

 

Revolution

A DART DSP kortárstánc-együttes előadásán pályájuk elején járó táncművészek mutatkoznak be. A fiatal, lendületes csapat a mozgás formanyelvébe öntve osztja meg a táncosok legrejtettebb vágyait, titkos kalandjaik misztikus emlékeit. A Revolution című darabban fellehetők hétköznapi pillanatok, az élet komoly kérdései és az az érzelmi hullámvasút, amit mindenki megtapasztal élete során.

Koreográfus: Varga Kinga

Koreográfus asszisztens: Kiss Tamás

Táncosok: DART DSP résztvevői

Zene: montázs

 

Támogatók: EMMI, NKA, HETI TV

Ajánlatunk


A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.

Első részben a már ismert, Honfoglalás c. szimfonikus mű, teljes szvit V tétele hangzik el, a második részben MOBILMÁNIA és TRB dalok szimfonikus hangszereléssel.

Ajánló


A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one- man show-jával.

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!