Jegyvásárlás

Program


Cziffra Fesztivál - Zongoramazuri - Halász Judit és Balázs János gyerekkoncertje
2

Cziffra Fesztivál - Zongoramazuri - Halász Judit és Balázs János gyerekkoncertje

A gyerekek egy merőben új zenei élmény keretében, vadonatúj látószögből fedezhetik fel a zene számukra eddig ismert és ismeretlen területeit a MOMKultban megrendezésre kerülő matinén.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 18. vasárnap, 11:00

CZIFFRA FESZTIVÁL
ZONGORAMAZURI
HALÁSZ JUDIT ÉS BALÁZS JÁNOS GYEREKKONCERTJE

Balázs János esetében bátran állíthatjuk, hogy munkásságában nem meglepő a műfaji sokszínűség, és az sem, hogy minden korosztály, így a legkisebbek számára is van mondanivalója. Ehhez általában nincs szükség másra, mint egy zongorára, amely önmagában is olyan izgalmas világot nyit meg a gyerekek számára, amivel egy egész koncert alatt sem tudnak betelni. Ezúttal azonban a zongoraművészhez fülbemászó dalaival Halász Judit is csatlakozik, aki gyerekek nemzedékeit kápráztatja el évtizedek óta – a koncert esszenciája kettejük különleges találkozása lesz.

Balázs János repertoárja és annak műfaji változatossága legendás, Halász Judit pedig – aki a Mosolyrend lovagja – a megzenésített verseken túl a klasszikus zenét is képes mesébe öltöztetni.

A gyerekek így egy merőben új zenei élmény keretében, vadonatúj látószögből fedezhetik fel a zene számukra eddig ismert és ismeretlen területeit a MOMKultban megrendezésre kerülő matinén.

A koncertet négyéves kor felett ajánljuk! Kétéves kor alatt a koncert díjtalanul látogatható, de a gyermek a szülő ölében foglalhat helyet.

Támogató: Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Kiemelt szponzor MVM

Ajánló


Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Vajon hogyan vallott Van Gogh az alkotásról? Melyik művész utasította vissza Mick Jagger visszautasíthatatlan ajánlatát? És melyik világhírű építész tervezett…

Lackfi János legújabb drámája az apamondta.hu podcastműsorban elhangzó beszélgetések szeretetteljes, esetenként felkavaró, egymás megértését, apa–fiú kapcsolatok mélységeit kereső interjúkból inspirálódott…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!