Jegyvásárlás

Program


CZF 2019 | Cziffra Fesztivál | Bárest

CZF 2019 | Cziffra Fesztivál | Bárest

Hot Jazz Band, Káel Norbert, Sárközi Lajos és zenekara

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 22. péntek, 19:30

A bárokban is zongorázó, számtalan legendás történet főszereplőjeként is ismert  Cziffra Györgynek dedikálva a nagy közönségsikerre való tekintettel kerül megrendezésre ismét a Bárest, melyen a művészek ‘20-as, ‘30-as, ‘40-es évekbeli slágerekkel varázsolják elénk a két világháború közti “boldog békeidők” különleges hangulatát.

A klasszikus jazz átiratok Cziffra György bárzongorista-repertoárjának alapjához tartoztak, a két világháború közti időszak és a háborút követő néhány szabad esztendő szórakoztató zenéjének legnépszerűbb, s máig örökzöld dallamai ezek. Káel Norbert és a Hot Jazz Band évek óta otthonosan mozognak ebben a sajátos zenei világban. A korrajz azonban nem lehetne teljes az egyik legkiválóbb prímás, a klasszikus és jazz zenei versenyeken is díjakat nyert, Junior Prima Díjas Sárközi Lajos és zenekara nélkül, akik műfajtól függetlenül páratlan összhanggal és szemkápráztató virtuozitással muzsikálnak. A MOMkult hangulatos lokállá alakított nagytermében az ismerős dallamok hallatán szinte elfelejtjük, hogy eltelt jó néhány évtized – a bárest magával ragadó hangulata visszarepít a jazz születésének boldog békeéveibe.

Főtámogató: MVM Zrt., NKA

Ajánlatunk


Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából 10 éves korában.

Ajánló


Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!