Jegyvásárlás

Program


Csík János és a Mezzo

Csík János és a Mezzo

Csík János és a Mezzo zenekar új közös lemezén friss, lendületes előadásban a magyar népzenével együtt szólalnak meg a szórakoztató, jó hangulatú jazz ízű dallamok.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 29. péntek, 19:00

Az album – ahogy Csík Jánostól megszokhattuk – precízen összeállított különböző stílusú dalok elegye, ami szerethetően idéz meg régi és új zenéket. A közreműködő zenészek közül egyesek a népzenéhez, mások inkább a jazz muzsikához állnak közelebb, amitől színes, újszerű és magával ragadó lesz a zenekar muzsikája: szokatlan és mégis jólesően ismerős.
Részletek az albumról megjelent kritikákból:

„rendkívül jól áll nekik ez a fülbemászó dallamvezetés, ami közben persze nem felejtenek el folk-önmaguk maradni. Egy-két nótából igazi rádiósláger kerekedhetne, rajtuk nem múlik.”

„a Szép a tavasz, szép a nyár (Fonó, 2019) című debütálás kifejezetten szívhez szólóra, és nagyon szórakoztatóra sikerült. Először is: nagyon jó hallgatni, régi kedves dallamok és népzenei minták vannak pop-dzsesszbe, régi-új sanzonos/könnyűzenés dalokba csomagolva, vagy azokból kibontogatva.”

„… a népzene ragtime-ba hajlik, a bluegrass meg egészen természetes módon folytatódik népdalban, máris elérkeztünk a Csík-féle metódushoz, azazhogy meglepően sokféle zeneiség képes egymásra rímelni…”

(Rácz Mihály, Lángoló gitárok)

A zenekar tagjai:
Csík János – hegedű, ének

Kisgyőri Krisztián – bőgő
Mészáros János – brácsa, trombita,
Németh Zsolt – gitár, ütőgardon,
Rácz Gábor – zongora
Szabó Kocsis Zsuzsanna – ének
Vadas László – citera, tangóharmonika

Időtartam: 100 perc

Ajánlatunk


A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából 10 éves korában.

Tartalmas, izgalmas előadásnak ígérkezik a KönnyedÉn, sok aha-élménnyel, felismeréssel, hogy gondos gazdái lehessünk testünknek és valóban könnyedén élhessünk.

Ajánló


A Budapest Bár szövegei és dallamai a legkülönfélébb érzelmeket hívják elő egy-egy koncert alatt. Nem lesz ez másként március 21-én…

Első részben a már ismert, Honfoglalás c. szimfonikus mű, teljes szvit V tétele hangzik el, a második részben MOBILMÁNIA és…

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!