Jegyvásárlás

Program


Budapest Bár

Budapest Bár

A hosszú, fagyos tél után ideje a könnyed, szerelmes és az örömteli daloknak. Többször megjósoltuk, hogy Szerdán tavasz lesz, most kivételesen a szerda csütörtökre esik, de ez senkit nem fog megakadályozni abban, hogy még napokig jókedvűen dúdolja a dalokat. A nagyszerű Budapest Bár zenekar mellett ezen az estén fellép Behumi Dóri, Németh Juci, Keleti András, Kiss Tibor, Szűcs Krisztián és…  több

 

Szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozása kitűnő zenészek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek varázslatos előadásában. A 2007-ben eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár mára Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője lett.A zenekar védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei a 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra - ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

 

A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti. Eredeti szándéka az volt, hogy a új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életbentartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Az együttes megalakulása óta több generációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Korok, kultúrák és generációk találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt.

 

A régi kuplék, filmdalok és slágerek után tovább haladtak korban és tovább feszegetik a cigányzenekari hangzás határait.Hatalmas repertoárjuk mára már nagyon eklektikus – magyar és külföldi dalok mindenféle műfaját feldolgozták „budapestbárossá”.

 

Mire számíthat a közönség? A nagyszerű zenei élményen kívül egy hatalmas adag örömre! A koncert ideje alatt garantáltan úgy fogja mindenki érezni, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van!

 

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

 

Énekesek:Behumi Dóri, Németh Juci, Keleti András, Kiss Tibor, Szűcs Krisztián és Mező Misi.

 

www.budapestbar.hu

www.facebook.com/budapestbarband

www.youtube.com/budapestbar

https://instagram.com/budapest_bar

https://twitter.com/budapestbar

https://www.tumblr.com/blog/budapestbarband