Jegyvásárlás

Program


Bach fúvósokon - Bach Mindenkinek Fesztivál

Bach fúvósokon - Bach Mindenkinek Fesztivál

A Készenléti Rendőrség Zenekara közel 100 éve alakult. A Bach Mindenkinek Fesztivál keretében az idei műsorukban az eddigi nagylétszámú, úgynevezett koncertfúvós-zenekari felállás helyett, idén a kamaramuzsikálásé lesz a főszerep.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 26. szombat, 18:00

Repertoárjukban a hagyományos és kortárs fúvószene mellett a jazz és a funky is kitüntetett helyen szerepel. Fellép a zenekar rézfúvós kvintettje, fafúvós kamaraegyüttese, harsona kvartettje és egy különleges, tizenhárom főt számláló kamaraegyüttes, melyben rézfúvós hangszerek, szaxofonok és ütőhangszerek kapnak helyet.

Czutor Ignác és Fekete István gitár-ének duett
Szűcs Zoltán – hangszerelések
Szalóky Balázs – pikoló trombita
Kelemen Tamás –  karmester
Szalóky Béla –  a zenekar vezetője

Ajánlatunk


A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one- man show-jával.

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

Tartalmas, izgalmas előadásnak ígérkezik a KönnyedÉn, sok aha-élménnyel, felismeréssel, hogy gondos gazdái lehessünk testünknek és valóban könnyedén élhessünk.

Ajánló


Hatodik alkalommal ünnepel a Piano Day Budapesten.

A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb,…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!