Jegyvásárlás

Program


Az Orosz Kozákok – Állami Tánc- és Énekegyüttes
3

Az Orosz Kozákok – Állami Tánc- és Énekegyüttes

Az Orosz Kozákok – Állami Tánc- és Énekegyüttes közel három évtizede varázsolja el a nézőket világszerte, egyedi műsorukban a tradicionális kozák táncokat ötvözik nemzeti dalokkal, s mindezeket élő zenekari kísérettel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 8. hétfő, 19:00

 2019-es tavaszi turnéjuk keretében először lépnek fel Magyarországon, lenyűgöző produkciójukat öt hazai városban, április 7-én Győrben, 8-án Budapesten, 9-én Nyíregyházán, 10-én Vácon és 11-én Gyöngyösön mutatják be.
 
A társulatot a nagyra becsült, orosz Leonid Milovanov koreográfus alapította 1990-ben Lipetskben. Az összesen 50 főt számláló társulat fő részét képezi a 35 főből álló táncegyüttes, akiket a kórus és a 10 fős zenekar tesz teljes egésszé.
 
Repertoárjukon több mint 20 tánc, 50 dal és 10 zenei kompozíció szerepel, melyek felölelik a kozák életforma teljes történetét. Festői képekben, színes ruhákban, vidám dalokban mesélik el és csodálatos tánclépésekben keltik életre Oroszország kozák hagyományait a Don folyótól és a Fekete-tengertől, egészen Szibériáig és a Távol-Keletig.
 
Az egész világon bemutatták már különleges műsorukat, többek között felléptek Európa számos országában, Kanadában, az USA-ban, Kínában és Koreában is. 2019 áprilisában érkeznek hazánkba, Győrben, Budapesten, Nyíregyházán, Vácon és Gyöngyösön kápráztatják el különleges műsorukkal a magyar közönséget, mutatják be a kozák örökség gyöngyszemeit.

 

Ajánlatunk


A Budapest Bár szövegei és dallamai a legkülönfélébb érzelmeket hívják elő egy-egy koncert alatt. Nem lesz ez másként március 21-én sem; a női lélek titkait, örömeit és bánatait próbálja megfejteni a zenekar a dalok, a hangok és az örökérvényű dalszövegek segítségével.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából…

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!