Jegyvásárlás

Program


Az Orosz Kozákok – Állami Tánc- és Énekegyüttes
3

Az Orosz Kozákok – Állami Tánc- és Énekegyüttes

Az Orosz Kozákok – Állami Tánc- és Énekegyüttes közel három évtizede varázsolja el a nézőket világszerte, egyedi műsorukban a tradicionális kozák táncokat ötvözik nemzeti dalokkal, s mindezeket élő zenekari kísérettel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 8. hétfő, 19:00

 2019-es tavaszi turnéjuk keretében először lépnek fel Magyarországon, lenyűgöző produkciójukat öt hazai városban, április 7-én Győrben, 8-án Budapesten, 9-én Nyíregyházán, 10-én Vácon és 11-én Gyöngyösön mutatják be.
 
A társulatot a nagyra becsült, orosz Leonid Milovanov koreográfus alapította 1990-ben Lipetskben. Az összesen 50 főt számláló társulat fő részét képezi a 35 főből álló táncegyüttes, akiket a kórus és a 10 fős zenekar tesz teljes egésszé.
 
Repertoárjukon több mint 20 tánc, 50 dal és 10 zenei kompozíció szerepel, melyek felölelik a kozák életforma teljes történetét. Festői képekben, színes ruhákban, vidám dalokban mesélik el és csodálatos tánclépésekben keltik életre Oroszország kozák hagyományait a Don folyótól és a Fekete-tengertől, egészen Szibériáig és a Távol-Keletig.
 
Az egész világon bemutatták már különleges műsorukat, többek között felléptek Európa számos országában, Kanadában, az USA-ban, Kínában és Koreában is. 2019 áprilisában érkeznek hazánkba, Győrben, Budapesten, Nyíregyházán, Vácon és Gyöngyösön kápráztatják el különleges műsorukkal a magyar közönséget, mutatják be a kozák örökség gyöngyszemeit.

 

Ajánlatunk


A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Tartalmas, izgalmas előadásnak ígérkezik a KönnyedÉn, sok aha-élménnyel, felismeréssel, hogy gondos gazdái lehessünk testünknek és valóban könnyedén élhessünk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!