Jegyvásárlás

Program


Ars Sacra Fesztivál - Zenés foglalkozás Nagy Mária vezetésével, közreműködik Matuz Gergely

Ars Sacra Fesztivál - Zenés foglalkozás Nagy Mária vezetésével, közreműködik Matuz Gergely

Interaktív zenés foglalkozással, hangszerbemutatóval, játékokkal, tánccal és énekekkel várjuk gyermekeket és szüleiket! 11:00 órától a kisiskolások számára tartunk foglalkozást a MOMKult kupolatermében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 4. szombat, 11:00

Ars Sacra Fesztivál - Zenés foglalkozás Nagy Mária vezetésével, közreműködik Matuz Gergely
kisiskolás korosztály számára (6-10) év

A nagyobbaknak Nagy Mária 11:00 órától tart zenés foglalkozást, Matuz Gergely fuvolaművész közreműködésével. Kisiskolás gyermekek részére ajánlott a hangszerbemutató, melyben közvetlen közelségből láthatnak egy-egy hangszert egy közös zenei játékon keresztül. A fuvola lesz az elsődleges bemutatásra kerülő hangszer, de a furulya, fife, piccolo, hegedű, gitár is megszólal majd. Matuz Gergely olyan fuvola művész, aki szórakoztató, ifjúságnak is lebilncselő előadásával, humoros dolgokat oszt meg közönségével a fuvoláról és annak családtagjairól. Gyerek ütős hangszerekkel a közönség is részese lehet a zenélésnek. Nagy Mária, mint az Operaház zeneművésze és gyerek előadásainak “játékmestere” használja ki a gyerekek interaktivitását.

A program az Ars Sacra Fesztivál keretei között valósul meg.

Ajánlatunk


A Lumen Christi Gospel Kórus a “fekete gospel” zene hazai képviselője. A Kórus előadásában filmek betétdalai, tradicionális afro-amerikai spirituálék átiratai, valamint örökzöld gospel-dalok csendülnek fel.

Utolsó fellépésén a Gemini zenekar az igazi örömzenélésnek ígérkező koncertje során az együttes örökzöldjeit, valamint külföldi világslágereket tár a közönség elé.

A darab ötvözi a gyermeki önfeledtséget és a néha szívbemarkoló valóságot. Ezeket az érzéseket mutatja be a Valahol Európában című musical a Városmajori Plébánia társulatának előadásában.

Ajánló


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását.

Az első felvonásban a test és lélek kapcsolatával különböző aspektusokból foglalkozó emberekkel beszélgetünk, míg a második felvonásban a WMN alkotói…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!