Jegyvásárlás

Program


Agatha Christie Fesztivál - Filmklub - Halál a Níluson

Agatha Christie Fesztivál - Filmklub - Halál a Níluson

Agatha Christie nélkül lehet élni, de nem érdemes…Legyen az regény, színdarab, egész estés film, filmsorozat vagy egy életérzés. Szeptember 15-től a kétnapos fesztivál ideje alatt színes programkínálat várja Agatha Christie rajongóit.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 16. vasárnap, 13:00

Agatha Christie Fesztivál - Filmklub

09.16 13.00 h Halál a Níluson
MOM Kult, Barabás terem

Jacqueline de Bellefort, a temperamentumos és okos fiatal nő jegyben jár Simon Doyle-lal. Simon tisztességes és szeretetreméltó fiatalember, csak egy valami hiányzik nála - a pénz. Amikor Simont kiteszik az állásából, Jackie úgy dönt, egy régi iskolatársa, a szép és gazdag amerikai örökösnő, Linnet Ridgeway segítségét kéri. Jackie arra akarja rávenni, hogy szerezzen Simonnak egy jó állást. Linnet ennél sokkal többre is hajlandó: Jackie legnagyobb bánatára elcsábítja a fiút, lecsapja Jackie kezéről és feleségül megy hozzá. Jackie ettől kezdve bosszúra éhesen követi a párt nászútjuk minden állomására. Egyiptomban az ifjú pár összeakad Monsieur Poirot-val és arra kérik őt, hogy beszéljen Jackie-vel, mielőtt még valami végzetes dolog történne. Ám a végzet elkerülhetetlen. Linnetet egy reggel holtan találják kabinjában. Monsieur Poirot a tőle megszokott alapossággal tárja fel a bűntény részleteit.

Játékidő: 100 perc
12 éven aluliaknak nem ajánlott

Hercule Poirot – David Suchet
Jacquesline de Bellefort – Emma Griffiths Malin
Linnet Ridgeway – Emily Blunt
Simon Doyle – JJ Feild
Race ezredes – James Fox

Rendezte – Andy Wilson

2004. LTW, Granada Productions, ITV Studios
Eng: 46-60-2016


Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

Hatodik alkalommal ünnepel a Piano Day Budapesten.

Ajánló


Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!