Jegyvásárlás

Program


Agatha Christie Fesztivál - Filmklub - Egy marék rozs

Agatha Christie Fesztivál - Filmklub - Egy marék rozs

Agatha Christie nélkül lehet élni, de nem érdemes…Legyen az regény, színdarab, egész estés film, filmsorozat vagy egy életérzés.Szeptember 15-től a kétnapos fesztivál ideje alatt színes programkínálat várja Agatha Christie rajongóit.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 15. szombat, 15:00

Agatha Christie Fesztivál - Filmklub

09.15. 15.00 h Egy marék rozs
MOM Kult, Barabás terem

Egy klasszikus bűnügyi történet a krimi királynőjének tollából. Miss Marple, az idős, ám pengeéles észjárással megáldott hölgy a kötőtűk csattogtatása közben számtalan rejtély kulcsát is megtalálja. A kedves, de tántoríthatatlan Miss Jane Marple szerepében Joan Hicksont láthatjuk.

A gazdag üzletember, Rex Fortescue holtan esik össze irodájában. A halál oka mérgezés. Az áldozat családja nem tűnik megrendültnek, mindenki egyetért abban, hogy Mr. Fortescue igazi zsarnok volt.
Neele felügyelő egyetlen, de igen furcsa nyomon tud elindulni: az áldozat zsebében egy maréknyi rozst találtak.
Gyilkosságot gyilkosság követ. Vajon ki mérgezi meg Fortescue fiatal feleségét és miért keresi telefonon kétségbeesetten Miss Marple-t Gladys, egykori szobalánya?
Az idős hölgynek meggyőződése, hogy egy gyermekversike a rejtély megoldása. Vajon sikerül erről meggyőznie Neele felügyelőt is?

Játékidő: 103 perc
12 éven aluliaknak nem ajánlott

Miss Jane Marple – Joan Hickson
Rex Fortescue – Timothy West
Mary Dove – Selina Cadell
Gladys Martin – Anette Badland

Rendezte – Guy Slater

BBC, 1985.
Eng: 46-60-2016

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

Ajánló


Gryllus Vilmos - Nótás Mikulás Zenés játék

Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!