Jegyvásárlás

Program


A teremtő képzelet Csányi Vilmos könyvbemutató estje, házigazda: Juhász Anna

A teremtő képzelet Csányi Vilmos könyvbemutató estje, házigazda: Juhász Anna

A könyvbemutató során a szerzővel Juhász Anna irodalmár beszélget, a pódium műsort követően a szerző dedikál; a kötetet a helyszínen kedvezményesen lehet megvásárolni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 19:00

Csányi Vilmos etológus A teremtő képzelet c. új könyvében friss kutatási eredményeket is felhasználva azt vizsgálja, hogyan alakult ki az emberi képzelet és kreativitás, és mi volt a szerepe az ősi közösségek életében, valamint a kultúrák kialakulásában. Ennek kapcsán sokrétű és izgalmas szemlélettel reflektál a jelenkor számos társadalmi-gazdasági témakörére is.

Az új kötet az etológus és a gondolkodó tanulmánya arról, hogy mi tette az embert emberré a történelem hajnalán, és mi teszi azzá ma.

Ajánlatunk


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!