Jegyvásárlás

Program


A szabadságunk a jövőnkben rejlik - Magyar Krónika

A szabadságunk a jövőnkben rejlik - Magyar Krónika

Beszélgetés Tringer László pszichológus- és pszichiáter professzorral  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 10. csütörtök, 19:00

A Magyar Krónika kulturális magazin inspiráló portrékkal mutat be kiemelkedő magyar művészeket, tudósokat, innovációkat, történeteket. A magazin most induló beszélgető-est sorozatával kilép a print és az online sajtó kereteiből, hogy lapbemutatóin a közönséggel szoros interakcióban, közösen gondolkodjon együtt a lap filozófiája mentén. A havi rendszerességű beszélgetés célja a közösségépítés, a történetmesélés, az értékek közvetítése és bemutatása, a személyes találkozások megteremtése.

A MOMkulttal való partnerségben minden hónapban az aktuális lapszám tematikájához kapcsolódóan meghívott vendégekkel történő beszélgetés indítja a közönséggel való együttgondolkodást. 

Márciusban Dr. Tringer László professzor emeritus lesz a Magyar Krónika magazin vendége; agyógyító beszélgetések, atest és lélek egészségének kapcsolata, apszichológus személyiségfejlődésetémák vezetik fel az találkozót. 

A beszélgetést Meszleny Zita a Magyar Krónika magazin főszerkesztő-helyettese moderálja.Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.

Ajánlatunk


New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az Illúzió mesterei!

Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását.

A darab ötvözi a gyermeki önfeledtséget és a néha szívbemarkoló valóságot. Ezeket az érzéseket mutatja be a Valahol Európában című musical a Városmajori Plébánia társulatának előadásában.

Ajánló


Micsoda? Hogy operába, én?? Na neeem. Üljek a szűk nyikorgós széken tízezerért öt órán keresztül, várva, hogy a kövér nő…

Az első felvonásban a test és lélek kapcsolatával különböző aspektusokból foglalkozó emberekkel beszélgetünk, míg a második felvonásban a WMN alkotói…

Gryllus Vilmos - Nótás Mikulás Zenés játék

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!