Jegyvásárlás

Program


SOLARIS 1990 lemezbemutató koncert

SOLARIS 1990 lemezbemutató koncert

Az életműkoncert-sorozat újabb állomás, amelyben a SOLARIS 1990 c. dupla album anyagát mutatják be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 22. szombat, 19:00

A Solaris, azaz Bogdán Csaba, Erdész Róbert, Gömör László, Kollár Attila, Kisszabó Gábor a MÜPA-ban már ünnepeltek korábban több jubileumot is.

A múlt évi koncert sikerén felbuzdulva idén újra koncertet adnak, ám ezúttal új zenei anyaggal készülnek. A Marsbéli krónikák II című új Solaris lemezt a MOM Kultúrális központban 2017. április 22-én mutatják be.

Ajánlatunk


A könyvbemutató során a szerzővel Juhász Anna irodalmár beszélget, a pódium műsort követően a szerző dedikál; a kötetet a helyszínen kedvezményesen lehet megvásárolni.

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one- man show-jával.

A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb,…

A Budapest Bár szövegei és dallamai a legkülönfélébb érzelmeket hívják elő egy-egy koncert alatt. Nem lesz ez másként március 21-én…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!