Jegyvásárlás

Program


Snétberger és a tanítványok

Snétberger és a tanítványok

A Snétberger Zenei Tehetség Központ missziója szerint immáron hetedik éve igyekszik a határainkon innen és túl felkutatni a leghátrányosabb helyzetben élő különleges zenei tehetségeket, akik a jazz és klasszikus zene területén kapnak személyre szabott képzést az központban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 27. csütörtök, 19:00

Itt egy éven át 12 hetes bentlakásos kurzusok és hétvégi oktatások keretében Magyarország elismert művésztanárai igazodnak a diákokhoz – előképzettségüknek megfelelő, személyre szabott hangszeres, zenekari és elméleti oktatással.  A kurzusok végén zárókoncerteket tartunk, ám a legnagyobb presztízsű és a legmagasabb színvonalú a tavaszi, évfolyamzáró koncert, ahol a növendékek egy különleges műsorral lépnek színpadra. Programját az alapító Snétberger Ferenc állítja össze: azokat a zenekarokat választja ki, akik a közönség számára a legszínvonalasabb, kiforrott produkciókat tudják bemutatni. A tavaszi koncertre való bekerülés diákjaink számára a legnagyobb kihívás és a legnagyobb elismerés az évben.

Az idei programot nemcsak a komolyzene megszokott könyvtárából állítjuk össze: átiratok, vagy ritkábban játszott kamara művek is elhangzanak; a jazz, a népzene és a világzenei műfajok mellett pedig megjelennek diákjaink és tanáraink saját szerzeményei, hangszerelései is. A koncerten Snétberger Ferenc mellett meglepetés vendégként számos művésztanár, elismert előadóművész mutatja meg a zene és a diákok iránti elkötelezettségét.  A Snétberger Zenei Tehetség Központ köszöni, ha eljönnek és jegyvásárlásukkal támogatják működését.

Fellépők: a Snétberger Zenei Tehetség Központ diákjai és tanárai.

A Központ működését az EMMI és a Nemzeti Tehetség Program támogatja.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

Ajánló


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!