Jegyvásárlás

Program


Óvári Árpád előadás-sorozata | Hellas IV.

Óvári Árpád előadás-sorozata | Hellas IV.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 30. szerda, 17:30

Krétán Heraklion múzeumában, Knossos, Phaistos palotáiban és számos lelőhelyen az egykori mínoszi kultúra emlékeivel találkozunk. Theseus és Ariadne, a Labirintus, Theseus harca a Minotaurussal, Daidalos és Ikaros története – a legismertebbek a sziget mitológiai világából. Kréta változatos hegyvidéke, Európa legnagyobb szurdokvölgye számos túrára inspirálja a látogatót.

Ajánlatunk


A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.

Ajánló


A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one- man show-jával.

Tartalmas, izgalmas előadásnak ígérkezik a KönnyedÉn, sok aha-élménnyel, felismeréssel, hogy gondos gazdái lehessünk testünknek és valóban könnyedén élhessünk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!