Jegyvásárlás

Program


Mozikert | Vad szigetköz - A szárazföldi delta
2

Mozikert | Vad szigetköz - A szárazföldi delta

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt nyáresti kikapcsolódást kínáló filmvetítésekre szerdánként 21:00-től a MOMkult belső, ligetes kertjében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 17. szerda, 21:00

A MOZI.KERTre érkezőket a vetítések kezdetét megelőző egy órában akusztikus térzene fogadja. Közreműködnek a Snétberger Zenei Tehetség Központ hallgatói.

LÁTOGATÓI HÁZIREND

Felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy az idei évtől a vetítések regisztrációs jeggyel látogathatók, melynek díja 200 Ft.

Regisztrációs jegy korlátozott számban váltható a momkult.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában.

A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

A regisztrációs jegy megváltása nem garantálja az ülőhelyet.

Rossz idő esetén a vetítés elmarad, a regisztrációs jegyek visszaválthatók a vetítés napján 20 óráig, az elmaradt vetítést követő két napban a pénztár nyitva tartási ideje alatt.

A faburkolatos teraszon található bútorokat áthelyezni balesetveszély miatt tilos, azokat a MOM Café vendégei számára tartjuk fent.

Vad Szigetköz – A szárazföldi delta

Magyarország nyugati kapujánál járunk. A tájat a fejlett gazdaság képviselői uralják: autópályák, nagyvárosok, ipari parkok, szélerőművek, és az éppen húsz éve üzembe helyezett vízerőmű. Valami azonban megbújik közöttük. Egy hatalmas hordalékkúp apró, szigetszerű falvakkal, erdőkkel, vizenyős rétekkel és nádasokkal, amelyeket számtalan kisebb-nagyobb vízfolyás, folyóág övez. Az Európában egyedülálló szárazföldi deltát a hegységekből kilépő Duna hozta létre. A folyó napjainkban azonban már nem járhat olyan szabadon, mint régen. Az épített környezet szorítását látva adódik a kérdés: megőrizheti-e az élővilág egykori gazdagságát?

Rendező | Mosonyi Szabolcs

Ajánlatunk


Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

A jól átgondolt stílus az önismeret egyik origója.

Ajánló


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!