Jegyvásárlás

Program


Mozikert | Rómeó+Júlia
2

Mozikert | Rómeó+Júlia

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt nyáresti kikapcsolódást kínáló filmvetítésekre szerdánként 21:00-től a MOMkult belső, ligetes kertjében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 24. szerda, 21:00

A MOZI.KERTre érkezőket a vetítések kezdetét megelőző egy órában akusztikus térzene fogadja. Közreműködnek a Snétberger Zenei Tehetség Központ hallgatói.

LÁTOGATÓI HÁZIREND

Felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy az idei évtől a vetítések regisztrációs jeggyel látogathatók, melynek díja 200 Ft.

Regisztrációs jegy korlátozott számban váltható a momkult.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában.

A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

A regisztrációs jegy megváltása nem garantálja az ülőhelyet.

Rossz idő esetén a vetítés elmarad, a regisztrációs jegyek visszaválthatók a vetítés napján 20 óráig, az elmaradt vetítést követő két napban a pénztár nyitva tartási ideje alatt.

A faburkolatos teraszon található bútorokat áthelyezni balesetveszély miatt tilos, azokat a MOM Café vendégei számára tartjuk fent.

Rómeó + Júlia

Shakespeare klasszikus szerelmi története modern környezetben, az amerikai Verona Beach-en elevenedik meg a múlt század ötvenes-hatvanas éveiben. A tengerpartért, a hatalomért és a pénzért harcol egymással a két rivális banda, a Capulet és a Montague család. Tagjai villogó, díszes autóval száguldoznak, kard és tőr helyett pisztollyal ölik egymást. Egy táncos összejövetelen találkozik egymással a két család gyermeke. Rómeó és Júlia az első pillantásra egymásba szeret, és hamarosan, titokban összeházasodnak. Rómeó összeverekszik az egyik Capulettel, és megöli.

Rendező | Baz Luhrmann

Szereplők | Claire Danes, Leonardo DiCaprio, Paul Rudd, Brian Dennehy, Pete Postlethwaite

 

Ajánlatunk


A jól átgondolt stílus az önismeret egyik origója.

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!