Jegyvásárlás

Program


Mozikert | Az ördög pradát visel

Mozikert | Az ördög pradát visel

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt nyáresti kikapcsolódást kínáló filmvetítésekre szerdánként 21:00-től a MOMkult belső, ligetes kertjében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 10. szerda, 21:00

A MOZI.KERTre érkezőket a vetítések kezdetét megelőző egy órában akusztikus térzene fogadja. Közreműködnek a Snétberger Zenei Tehetség Központ hallgatói.

LÁTOGATÓI HÁZIREND

Felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy az idei évtől a vetítések regisztrációs jeggyel látogathatók, melynek díja 200 Ft.

Regisztrációs jegy korlátozott számban váltható a momkult.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában.

A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

A regisztrációs jegy megváltása nem garantálja az ülőhelyet.

Rossz idő esetén a vetítés elmarad, a regisztrációs jegyek visszaválthatók a vetítés napján 20 óráig, az elmaradt vetítést követő két napban a pénztár nyitva tartási ideje alatt.

A faburkolatos teraszon található bútorokat áthelyezni balesetveszély miatt tilos, azokat a MOM Café vendégei számára tartjuk fent.

Az ördög Pradát visel

Miranda Priestly a divat legnagyobb hatalmú úrnője, akinek ápolt kezeitől retteg a New York-i divatipar, aki senkit nem tűr meg útjában, ha tervei kivitelezéséről van szó, tökéletesen ellenőrzése alatt tartja a „divat bibliáját”, a Runway Magazine-t, annak munkatársai életét teljesen megkeserítve. Miranda új munkatársa, Andy Sachs a frissen végzett főiskoláslány egyáltalán nem illik a képbe: szürke, jellegtelen, tökéletes ellentéte a cégnél dolgozó díváknak. Amikor belép a szerkesztőségbe, megdöbbenve jön rá, hogy a munka, amelyre jelentkezett nem elszántság és céltudatosság kérdése.

Rendező | David Frankel

Szereplők | Meryl Streep, Stanley Tucci, Anne Hathaway, Emily Blunt, Adrian Grenier

 

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából 10 éves korában.

Ajánló


A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb,…

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!