Jegyvásárlás

Program


Mozikert | Az ördög pradát visel

Mozikert | Az ördög pradát visel

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt nyáresti kikapcsolódást kínáló filmvetítésekre szerdánként 21:00-től a MOMkult belső, ligetes kertjében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 10. szerda, 21:00

A MOZI.KERTre érkezőket a vetítések kezdetét megelőző egy órában akusztikus térzene fogadja. Közreműködnek a Snétberger Zenei Tehetség Központ hallgatói.

LÁTOGATÓI HÁZIREND

Felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy az idei évtől a vetítések regisztrációs jeggyel látogathatók, melynek díja 200 Ft.

Regisztrációs jegy korlátozott számban váltható a momkult.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában.

A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

A regisztrációs jegy megváltása nem garantálja az ülőhelyet.

Rossz idő esetén a vetítés elmarad, a regisztrációs jegyek visszaválthatók a vetítés napján 20 óráig, az elmaradt vetítést követő két napban a pénztár nyitva tartási ideje alatt.

A faburkolatos teraszon található bútorokat áthelyezni balesetveszély miatt tilos, azokat a MOM Café vendégei számára tartjuk fent.

Az ördög Pradát visel

Miranda Priestly a divat legnagyobb hatalmú úrnője, akinek ápolt kezeitől retteg a New York-i divatipar, aki senkit nem tűr meg útjában, ha tervei kivitelezéséről van szó, tökéletesen ellenőrzése alatt tartja a „divat bibliáját”, a Runway Magazine-t, annak munkatársai életét teljesen megkeserítve. Miranda új munkatársa, Andy Sachs a frissen végzett főiskoláslány egyáltalán nem illik a képbe: szürke, jellegtelen, tökéletes ellentéte a cégnél dolgozó díváknak. Amikor belép a szerkesztőségbe, megdöbbenve jön rá, hogy a munka, amelyre jelentkezett nem elszántság és céltudatosság kérdése.

Rendező | David Frankel

Szereplők | Meryl Streep, Stanley Tucci, Anne Hathaway, Emily Blunt, Adrian Grenier

 

Ajánlatunk


A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.

Ajánló


A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató,…

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!