Jegyvásárlás

Program


Mozikert | Anyám és más futóbolondok

Mozikert | Anyám és más futóbolondok

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt nyáresti kikapcsolódást kínáló filmvetítésekre szerdánként 21:00-től a MOMkult belső, ligetes kertjében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 31. szerda, 21:00

A MOZI.KERTre érkezőket a vetítések kezdetét megelőző egy órában akusztikus térzene fogadja. Közreműködnek a Snétberger Zenei Tehetség Központ hallgatói.

LÁTOGATÓI HÁZIREND

Felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy az idei évtől a vetítések regisztrációs jeggyel látogathatók, melynek díja 200 Ft.

Regisztrációs jegy korlátozott számban váltható a momkult.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában.

A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

A regisztrációs jegy megváltása nem garantálja az ülőhelyet.

Rossz idő esetén a vetítés elmarad, a regisztrációs jegyek visszaválthatók a vetítés napján 20 óráig, az elmaradt vetítést követő két napban a pénztár nyitva tartási ideje alatt.

A faburkolatos teraszon található bútorokat áthelyezni balesetveszély miatt tilos, azokat a MOM Café vendégei számára tartjuk fent.

Anyám és más futóbolondok a családból

Négygenerációs történet, amely az 1900-as évek legelejétől a 2000-es évek elejéig követi végig a szereplők sorsát. A főhősnő, Anya kilencvennégy évet él és huszonhétszer költözik életében. A viharos természetű és példás veszélyérzettel megáldott nő végigvonszolja a férjét meg a lányát a fél országon, valahányszor veszélyt szimatol. Márpedig veszély mindig van: a 20. század viszontagságos eseményei elől rendre tovább kell állniuk. Át kell vészelni két világháborút, 1956-ot és még sok minden mást. De mindez nem rontja a kedvüket, mindegy, hová veti őket a sors, a Partiumtól Budapesten át az Isten háta mögé. Hurcolkodnak át az életen, egymásnak vetett háttal, önfeledten.

Rendező | Fekete Ibolya

Szereplők | Ónodi Eszter, Gáspár Tibor, Barkó György, Danuta Szaflarska, Petra Hovanyecz, Básti Juli, Kerekes Vica, Szervét Tibor

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A jól átgondolt stílus az önismeret egyik origója.

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

Ajánló


Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!