Jegyvásárlás

Program


MIÉRT ÉGÜNK KI? | A SZELLEMI SZEMPONT

MIÉRT ÉGÜNK KI? | A SZELLEMI SZEMPONT

Kiégés, egy modernkori népbetegség

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 9. csütörtök, 18:00

„A pszichikai és az exisztenciális szinten társadalmunk vérzik, az emberek szenvednek, de nem kézzel fogható, hogy valójában mit is okoljunk, ami megmagyarázhatná e lelki szenvedést.” (Prof. Torbjörn Åkerstedt, svéd stresszkutató)

A BURNOUT – KIÉGÉS közegészségügyi problémává vált a magyar társadalomban is. A lelki kimerültség tünetei közé tartozik az alvászavar, a koncentráció nehézsége, és a csökkent életerő. Az Európai Munkavédelmi Ügynökség adatai szerint Magyarországon kb. 440 milliárd forint, azaz a 4-es metró árával azonos nagyságrendű érték vész el a nem, illetve nem megfelelően kezelt munkahelyi stressz miatt, amely a kieső munkanapok 50-60 százalékáért felelős.

 

Miről felejtünk el beszélni?

Beszélünk munkahelyi és magánéleti stresszhelyzet megoldásról, életmódbeli változásról és gyógyszeres kezelésről. A kiégettek száma azonban minden erőfeszítés ellenére sem csökken. A hiányzó láncszem a szellemi szempont.

 

Ki vagyok? Honnan jövök? Hová tartok?

 

Életünk válsághelyzetei jó ajtókopogtatók, felébresztenek, bátorítanak bennünket, hogy válaszokat keressünk az élet alapvető kérdéseire, amikkel mindannyian szembesülünk.

 

Szellemi szempont – idézet „Az Igazság Fényében, Grál-üzenet” című könyvből

 

„A szellemi cél mindig olyasvalami, ami előmozdító értékeket rejt magában. Mindig erről kell felismernetek! Örök értékeket, nem múlandóakat. Ezért bármit akartok is tenni, bármely irányba is igyekeztek most törekedni, előbb mindig tűnődjetek el az értékeken, melyeket így hoztok létre és melyeket találtok! Egyáltalán nem nehéz, ha valóban akarjátok!” (Abd-ru-shin)

 

Előadó: Dr. Kulich Károly, pszichológus-előadó

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one- man show-jával.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb,…

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!