Jegyvásárlás

Program


Másképp - Miklósa Erika koncertje Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával

Másképp - Miklósa Erika koncertje Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával

A világhírű operaénekes, Miklósa Erika Másképp című lemezének anyagát hosszú évek után először hallhatja élőben a közönség. A nemzetközi hírű trombita-művésszel Fekete-Kovács Kornéllal egyedülálló és egyszeri alkalomra készül az énekesnő.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 22. hétfő, 19:30

Különleges és személyes estre hívja a két szólista a közönséget, amely esten a Másképp c. lemezen hallható dalok mellett duettet is énekelnek.

Az egyedi koncertprogramban a világjáró, Kossuth-díjas művésznő a szívéhez legközelebb álló áriákból és dalokból válogat, míg Fekete-Kovács Kornél saját szerzeményeiből és hangszereléseiből mutat be darabokat.

Klasszikus kalandozás a jazz, az opera és operett – a két előadó erőteljes és rendkívül magával ragadó világában. Átiratok, különlegességek, meglepetések Bernsteintől Cole Porterig, Rossini-től Gershwin-ig a Modern Art Orchestra kitűnő zenészeinek kíséretében.

Ajánlatunk


Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg a világhírű zeneszerző munkásságának minden szegletéből hasító Romance című koreográfiáját, tisztelegve ezzel a magyar zenetudós, zeneoktató és népzenekutató előtt.

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!