Jegyvásárlás

Program


Klezmer és pesti dalok | Budapest Bár
2

Klezmer és pesti dalok | Budapest Bár

A Budapest Bár idén májusban lépett fel teltház előtt először a Zeneakadémián a Zsidó Művészeti Napok keretében. A nagysikerű előadásra gyorsan elfogytak a jegyek – így eljött az ideje egy ismétlésnek.

A Budapest Bár műsorának első felében klezmer, ladino és más zsidó dallamakot hallhatnak a zenekartól, Fekete Lászlótól, valamint Szalóki Ágitól.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 5. hétfő, 19:00

Az este második részében a Budapest Bár által felelevenített régi pesti dalokból válogat a zenekar Behumi Dórival, Keleti Andrással, Rutkai Borival és Lovasi Andrással.

A Budapest Bár „klezmeres kalandja” 2014.májusában kezdődött, a Győri Öt Templom Fesztiválon. Farkas Róbert és zenésztársai annak idején azért örültek a felkérésnek, mert a klezmer zene lüktetése, zeneisége és lelkülete közel áll a cigányzenekarhoz.

Külön öröm, hogy Szalóki Ági, aki az első években tagja volt a Budapest Bárnak, erre az alkalomra újra visszatér.

Fellépők: a Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Rutkai Bori, Keleti András és Lovasi András.

Vendégek: Szalóki Ági és Fekete László a Dohány utcai Zsinagóga főkántora

Fellépők: a Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Rutkai Bori, Keleti András és Lovasi András.

Vendégek: Szalóki Ági és Fekete László főkántor

Ajánlatunk


A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!