Jegyvásárlás

Program


Klasszikus és swing | Szűcs Gabi és a Mendelssohn kamarazenekar

Klasszikus és swing | Szűcs Gabi és a Mendelssohn kamarazenekar

Egy este a swing és a klasszikus zenével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 30. szerda, 19:00

Egy igazi zenei csemege az újdonságokra fogékony, az igényes zene kedvelőinek. A veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar és Szűcs Gabi énekesnő koncertjén két nagy „klasszikus” találkozik: a kamarazenekari hangzás és a swing életérzés. A koncerten mindkét világ legnépszerűbb dalai szólalnak meg külön és együtt. A legismertebb jazz sztenderdeket a kamarazenekar kíséretében énekli Szűcs Gabi, majd zenésztársaival, sok ismerős dallammal megidézi a vérpezsdítő swing korszakot: Ella Fitzgeraldtól Frank Sinatraig.

A Mendelssohn Kamarazenekar repertoárja a barokk zenétől a klasszikán át a XX. század legjelentősebb művein keresztül a kortárs zenéig terjed. Ezen az esten ezekből ad ízelítőt.

George Gershwin, Cole Porter és ismert filmslágerek csendülnek fel, melyek mindegyikét átfogja a közös vonószenekari hangzás.

Nagyszabású koncert, felejthetetlen dallamok, az Emerton- díjas énekesnő és a Bartók–Pásztory díjas kamarazenekar közös koncertjén. A művészek nem először találkoznak: a Cotton Club Singers legsikeresebb albumain már muzsikáltak együtt.

A világhírű együttes tizenhét fős vonószenekara és Szűcs Gabi négy fős jazz quartettje ezúttal közösen mutatja be a jól ismert dalokat. Igazi crossover csemege mindkét stílus szerelmeseinek!

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.

Ajánló


Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!