Jegyvásárlás

Program


Klasszikus és swing | Szűcs Gabi és a Mendelssohn kamarazenekar

Klasszikus és swing | Szűcs Gabi és a Mendelssohn kamarazenekar

Egy este a swing és a klasszikus zenével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 30. szerda, 19:00

Egy igazi zenei csemege az újdonságokra fogékony, az igényes zene kedvelőinek. A veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar és Szűcs Gabi énekesnő koncertjén két nagy „klasszikus” találkozik: a kamarazenekari hangzás és a swing életérzés. A koncerten mindkét világ legnépszerűbb dalai szólalnak meg külön és együtt. A legismertebb jazz sztenderdeket a kamarazenekar kíséretében énekli Szűcs Gabi, majd zenésztársaival, sok ismerős dallammal megidézi a vérpezsdítő swing korszakot: Ella Fitzgeraldtól Frank Sinatraig.

A Mendelssohn Kamarazenekar repertoárja a barokk zenétől a klasszikán át a XX. század legjelentősebb művein keresztül a kortárs zenéig terjed. Ezen az esten ezekből ad ízelítőt.

George Gershwin, Cole Porter és ismert filmslágerek csendülnek fel, melyek mindegyikét átfogja a közös vonószenekari hangzás.

Nagyszabású koncert, felejthetetlen dallamok, az Emerton- díjas énekesnő és a Bartók–Pásztory díjas kamarazenekar közös koncertjén. A művészek nem először találkoznak: a Cotton Club Singers legsikeresebb albumain már muzsikáltak együtt.

A világhírű együttes tizenhét fős vonószenekara és Szűcs Gabi négy fős jazz quartettje ezúttal közösen mutatja be a jól ismert dalokat. Igazi crossover csemege mindkét stílus szerelmeseinek!

Ajánló


Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!