Jegyvásárlás

Program


Kirill Troussov and Anima Musicae

Kirill Troussov and Anima Musicae

Izgalmasnak ígérkező klasszikus zenei sorozat világhírű szólistákkal és a Junior Prima díjas Anima Musicae Kamarazenekarral a MOM Kulturális Központ műsorán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 16. szombat, 19:30

A zenekar vendégei Giovanni Guzzo, Maxim Rysanov, Kirill Troussov, valamint az Ulucan testvérek, akik mind a világ zenei élvonalába tartozó szenvedélyes fiatal sztárok. Műsorukon izgalmas ősbemutatók mellett a legkedvesebb klasszikus zenei kincsek is helyet kapnak.
Kirill Troussov generációjának vezető hegedűművésze, aki kiemelkedő tehetségénél fogva már fiatalon a legendás Yehudi Menuhin pártfogolását élvezhette. Troussov mára a legnevesebb zenekarok és legrangosabb fesztiválok állandó vendége. A nemzetközi sajtó egybehangzó véleménye szerint játékát „lenyűgöző elegancia, kifogástalan technika, kivételes zenei érzékenység és a hangzások makulátlan szépsége” jellemzi.
Műsor:

Antonio Vivaldi: A négy évszak
Astor Piazzolla: A négy évszak Buenos Airesben

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

Ajánló


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!